Oosterhout stemt!

Oosterhout Stemt!

Als inwoner van Oosterhout kunt u op 14, 15 en 16 maart stemmen. Door te stemmen bepaalt u wie er in de gemeenteraad komen. Dit doet u door te kiezen voor een kandidaat van een lokale politieke partij. De kandidaten met de meeste stemmen komen in de gemeenteraad.

De gemeenteraad maakt de komende 4 jaar de keuzes die van invloed zijn op het leven van de inwoners van Oosterhout. Keuzes gaan bijvoorbeeld over de zorg, het onderhoud van wegen of het bouwen van nieuwe betaalbare woningen.

U kunt stemmen op 14, 15 en 16 maart. Ongeveer 14 dagen daarvoor krijgt u een stempas thuis op de deurmat. Op de stempas staat waar en wanneer u kunt gaan stemmen. Ook krijgt u een kandidatenlijst thuisgestuurd. De kandidaten van onze partij ziet u onder Lijst 1, Gemeentebelangen Oosterhout.

Als u zelf niet kunt stemmen, dan kan iemand anders dit voor u doen. Hiervoor kunt u iemand machtigen. Dit doet u door het formulier op de achterkant van uw stempas in te vullen. Zo gaat uw stem niet verloren! U kunt overal stemmen en het kost u nog geen 10 minuten!

Onze belangrijkste oproep is eigenlijk: ‘’ga stemmen!’’. Zelfs als dat niet op ons is. Laat uw stem tellen. Weet u nog niet op wie u wilt stemmen? We helpen u graag een beetje op weg: Oosterhout is een mooie gemeente waar we trots op zijn. Maar we zien ook nog ruimte voor verbetering. Daar willen we aan blijven werken!

Onze kandidaten zijn vaak actief als vrijwilliger, lid van een vereniging of gewoon betrokken inwoners van Oosterhout. Ze hebben dezelfde wensen en zorgen als u en begrijpen wat er beter kan in Oosterhout. Gemeentebelangen is een echte Oosterhoutse partij die midden in de samenleving staat en die Oosterhout nog wat mooier en beter wil maken!