Speeltuin in Slotpark maakt het stadspark levendiger!

Afgelopen jaren is de gemeente Oosterhout druk bezig geweest om een mooie speeltuin te realiseren in het stadspark. Mooi dat we dit item uit ons verkiezingsprogramma van 201 nu ook gerealiseerd zien.
In het artikel van BN DeStem ligt wethouder Clèmens Piena het hele plan toe. Het hele artikel is hier te vinden. 

Oosterhout sluit zich aan bij actieprogramma Eén tegen eenzaamheid

Wethouder Clèmens Piena heeft namens gemeente Oosterhout zijn handtekening gezet onder het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid. Door de inzet van dit programma moet het taboe rondom eenzaamheid doorbroken worden en wil de gemeente zoveel mogelijk voorkomen dat inwoners zich eenzaam voelen. 

Het hele artikel lezen? Dat kan op de website van Oosterhout.nieuws.nl. 

 

Oosterhoutse begroting 2022 aangenomen

De gemeenteraad heeft afgelopen raadsvergadering de begroting unaniem aangenomen. Het is de laatste begroting die door dit college van burgemeester en wethouders (Gemeentebelangen, VVD en CDA) gepresenteerd is, in verband met de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. 

Het hele artikel van BN De Stem is hier te lezen. 

Oosterhout behaalt 3e plek tijdens NK Tegelwippen

Sinds vorig jaar wordt het NK Tegelwippen georganiseerd, waardoor gemeenten worden opgeroepen om wijken en straten te vergroenen. Door het verwijderen van tegels en het aanbrengen van beplanting, wordt de omgeving klimaatbestendiger en biodiverser. Iets waar ook Gemeentebelangen en zeker raadslid Maria Dujardin zich voor inzet.

De website Oosterhout.nieuws.nl heeft er een stukje over geschreven. Dat is hier te lezen.